Empresa

ATEVA es va fundar l’any 1994 a partir de la llarga experiència de dues empreses: una carrossera i una ortopèdica que es van fusionar per dedicar-se exclusivament a les adaptacions de vehicles automòbils per a persones discapacitades i de mobilitat reduïda.

La constant dedicació a aquesta especialitat i les moltes solucions aplicades a les més variades necessitats, han donat a ATEVA un ampli saber fer, que arribà a una oferta completa en ajuts per a la conducció, accés i transport d’aquest col·lectiu. Avui, ATEVA és una empresa que es distingeix per:

  • Solucions innovadores
  • Tecnologia punta
  • Qualitat de producte i servei
  • Possibilitats de personalització

ATEVA està  fortament orientada cap aquests principis, aconseguint millors solucions per optimitzar la qualitat de vida i autonomia personal dels nostres clients.

Filosofia

Les característiques de les nostres adaptacions són el fruit d’una integració molt important en el col·lectiu dels discapacitats i les seves necessitats , així com d’una política de constant evolució i desenvolupament de productes que arribin a l’usuari de la forma més eficaç en cada cas concret , sigui d’ús personal o col·lectiu.

ATEVA aquesta fortament orientada cap aquests principis aconseguint millors solucions per optimitzar la qualitat de vida i autonomia personal dels nostres clients.

El nostre treball també té un al·licient especial i agraït, que és millorar el benestar de les persones a les que va destinat.