Adaptacions – Taxis

Projecte Eurotaxi

Va ser un ambicios pla subvencionat per Fundació Onze i Imserso, per implantar al nostre país el taxi especialment adaptat per al transport de persones discapacitats en cadira de rodes.

Aquest projecte va ser desenvolupat íntegrament per ATEVA l’any 1995 sobre el monovolum FIAT ULYSSE.

La distribució interior permetia portar a 5 persones i una en cadira de rodes.

En aquest mateix any vam iniciar la fabricació d’aquest producte i donant cobertura per tota la Península, Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

Com tota novetat, van passar uns pocs mesos abans que ho acceptés el col·lectiu de taxistes acostumats a fer servir només vehicles de turisme.

Però aviat es va veure que realment era una novetat molt eficient per al transport de persones en cadira de rodes, sense haver d’efectuar les habituals modificacions, representava tant per a l’usuari de cadira com al propi taxista.

Va ser un rotund èxit, i continua sent-ho, tant per a taxistes com per a usuaris particulars que van veure solucionat un gran problema per a la seva mobilitat.

Actualment ATEVA disposa de totes les adaptacions homologades per Eurotaxis i compleix amb les normatives en matèria de taxi adaptat, lliurant cada vehicle amb la ITV passada i llest per al seu ús.

Segons Reial Decret 1544-1507 al 2017 el 5% de les llicències de taxi dels municipis espanyols hauran de ser de taxis accessibles.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, estarem encantats de poder ajudar-te.